Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Första föräldramötet

Publicerad 2011-10-07 06:52:44 i Allmänt,

Igår var jag på mitt första föräldramöte. Hampus jobbade och kunde tyvärr inte vara med. Mamma fick passa Nico.
När mamma kom hade Nico massor att berätta för henne och babblade på oavbrutet. Han blev dock lite ledsen när jag skulle gå men det hade gått snabbt över.
Var trevligt att träffa de andra föräldrarna. Och man blev lite varm i magen när man fick info om Nicos första skolfotografering och hans första luciatåg <3. Sedan fick vi äta äppenpaj som barnen själv hade gjort. Hade helst sluppit då jag inte riktigt litar på barns matlagning, och mycket riktigt fann jag en nagel i pajen.
När jag kom hem sov Nico fortfarande inte. Mormor har svårt att stå emot hans ynkliga små tårar :). Han var glad som en lärka och knatade omkring. Så han somnade kanske två timmar senare än vanligt och jag hade den naiva förhoppningen att han då skulle sova lite längre på morgonen. Nix pix. Runt 05 skulle han upp och han bara tvärvägrar somna om, vilket innebär att han kommer vara trött och ledsen när vi skall till dagis.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-10-07 08:47:14

Usch, nu får jag dåligt samvete över att han inte sov som han skulle i går kväll:( Men jag KAN inte motstå min lille älskling! Pussa honom från mig;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela