Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Som en riktig nörd

Publicerad 2011-11-19 19:38:12 i Allmänt,

Idag var jag hos läkaren som förvånande nog konstaterade att jag hade fått astma. Inget jag trodde man kunde få "en liten släng av", men där ser man. Nu har jag likt en riktig nörd, inte bara en utan två, inhalatorer.

I övrigt bestod dagen av att jag, mamma och Nico åkte till Göksäter innan läkarbesöket. Nico var lite småkinkig då han inte heller mår helt hundra ännu men det gick bra. Jag fick dessutom en skitfin tunika av mamma :) Tack världens bästa mamma!


Nico "rakar sig" hemma hos mamma och pappa för några dagar sedan, då han såg sin morfar göra det :) Observera att han håller i bara ett skaft där rakhuvudet är borttaget - jag låter inte min son suga på rakblad :)

På Gökis åt vi också räkmacka, som mamma bjöd på. Efter läkarbesöket bjöd hon också på donken (min pengar försvann till apdyr astmamedicin). Hon är snäll min mamma.

Hemma igen så var Nico lite trött men han hämtade sin goskudde och så la han den på mitt bröst och sedan låg han och myste imitt knä och såg på klipp på min iPhone, på sig själv när han badar.
Han är en riktig going min son <3


Stolt Nico som klättrar upp och sätter sig vid vardagsrumsbordet som "en stor pojke". Gärna skall han ha en penna också och sitta där och låtsas skriva i min kalender. Han vill växa upp fort min son.

Nu skall jag se lite serier och sedan sova. Orkar inte plugga ikväll så får bli mer av den varan imorgon.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-11-19 20:57:04

Min fina lilla Nico :) Det är lätt att vara en snäll mamma när man har en snäll o go dotter:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela