Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sitter och glor

Publicerad 2011-11-25 20:12:57 i Allmänt,

Just nu är det en sådan där kväll då jag bara sitter och stirrar framför mig. För trött för att göra något men tänker att ingen människa sover 20 på en fredag... men kanske att det blir så ändå. Nico vaknade 4 i morse ( i natt snarare) och jag har varit vaken sedan dess. Dessutom hade jag skola idag så har varit på seminarie, gruppmöte och spenderat mycket tid på bussen... så är rätt slut.
..
Nu sover Nico och Hampus är iväg och jobbar, så det är bara jag, sängen och en påse chips. Tog ett tag innan plutten somnade dock. Han har börjat vilja att jag sitter hos honom en stund. Han är inte gnällig då utan bara mysig. Han lutar sitt ansikte mot ett spjälpar i taget och vill att jag skall pussa hans panna mellan spjälorna, han vill hålla mig i handen lite och så vill han att vi bara tittar på varandra. Är faktiskt fina stunder även om man är trött.
Idag när jag lämnade på dagis fick jag dessutom en stor go kram av honom innan han knatade in och när jag kom hem kom han springande och gav mig en go kram till. Dock har han varit lite gnällig men skall till vårdcentralen imorgon (om de har tider över) och kolla upp hans hosta och så.. kanske det gör honom kinkig.
..
Annars har jag inget att säga. Jag har varit produktiv, jag är nöjd med mig själv. Det är alltid bra att vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela