Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Osmart, Emma

Publicerad 2011-11-22 19:30:24 i Allmänt,

Nico var på bra humör efter sin dagisvistelse och vi busade massor. Han spelade munspel och jag dansade :) Vi tittade i böcker, sjöng och hade kul.
Sedan gjorde jag en idiotisk miss. Hampus ringde och jag lät Nico prata med honom på högtalartelefon. Han babblade på och var så glad... MEN... jag tänkte inte på att Nico på grund av att Hampus jobbat inte träffat honom på tre dagar. Så när vi lade på bröt han ihop helt. Grät enormt, rusade till källargrinden (eftersom det är dit han ser Hampus gå när han går till jobbet) och stod där, grät och ropade "Baabba, baabba" ner i källaren. Stackars liten :(
Detta var precis innan han skulle sova också så det tog en timme extra att få honom att somna för han började gråta hela tiden och ropade efter sin pappa. Usch vad hemskt. Imorgon eftermiddag får de ses i alla fall.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-11-22 19:54:00

Stackars min lille älskling;( Men det var ju inte lätt för dig att räkna ut att han skulle bli så ledsen. I morgon och resten av veckan får han träffa och gosa desto mer med Hampus:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela