Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nu så

Publicerad 2011-11-14 21:15:31 i Allmänt,

Ok, nu kommer en mycket snabb sammanfattning av de senaste dagarna för innan jag skall sova vill jag hinna se ett avsnitt till av Bron och läsa lite i boken "Jag kommer sen...".
I helgen var en av Hampus systrar här på besök, och det var som alltid väldigt trevligt. Hade lite ångest innan för skulle storstäda men blev sjuk. Är fortfarande inte frisk, men som tur är så har jag en man som är superbra på att städa snabbt när det behövs.
Dessutom kom två goda vänner förbi på akututryckning och hjälpte Hampus att klippa gräsmattan som pga trasig gräsklippare började se mer och mer ut som en djungel.
Nico var överlycklig över att det var så många människor här och sprang glad runt och visade sina grejer och spexade. Var dock ledsamt att alla inte kunde stanna för alltid, tyckte han.
Idag skulle Nico till dagis (jag var sjuk och skulle vara hemma från jobbet) men så startade inte bilen så jag fick ta hand om Nico fast jag mådde urk. Bilen började med hjälp av pappa och Hampus att leva sedan dock.
Och det var senaste nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela