Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Saker som gör mig på dåligt humör

Publicerad 2011-05-24 21:33:01 i Allmänt,

Jag skall dela med mig av två saker som stör mig. En stor sak och en liten sak... eller det beror väl på hur man ser det... men en sak som jag förklarar lite längre och en sak som jag förklarar lite kort kanske man kan uttrycka det istället.

Dels har vi detta med att tv-kanaler lägger ner tv-serier mitt i. De börjar spela in och sända en skitbra, spännande serie med invecklad intrig och sedanbara lägger de ner den och man sitter där med lång näsa och får aldrig veta vad det egentligen var som pågick. Först var det Flash Forward, som vi älskade... den la de ner efter en säsong och så fick man aldrig veta vad som hände sedan. Och nu... The Event. Bara sådär... sista avsnittet... ingen upplösning alls... Bara slut mitt i. En skitbra serie som de bara lägger ner. Har de något emot sci fi eller vad fan är det frågan om?

Förklaringen gällande The Event kunde man läsa var att "karaktärerna i serien blev för många så tittarna kunde inte hänga med och slutade titta".... Idioter! Så då måste alla serier som visas vara anpassade efter tröga människor som bara kan förstå lätta intriger? Vad kul... allt nyskapande och spännande måste därför bort. Arg blir jag.

Sak två då. Kan berättas med en enda mening: Det är jävligt störande när ens trosskydd vrider sig så klistret hamnar åt fel håll

Kommentarer

Postat av: Ulrica

Publicerad 2011-05-24 22:14:02

Va, blir det inga nya avsnitt av The Event? Så sur jag blir. Det är den enda serien vi ser på just nu. Den har dessutom blivit riktigt bra och spännande nu.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela