Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min lilla kille

Publicerad 2011-05-28 20:29:19 i Allmänt,

Idag har jag farit runt en del.
På morgonen skulle jag till läkaren men då jag som alltid kom till torget tidigare än jag behövde så passade jag på att gå in på Lindex en snabbis innan. Hittade äntligen en solhatt som passade Nico och köpte även ett par allvädersbyxor så att han kan få vara ute och håla runt även om det är lite fuktigt i marken.

Sedan kilade vi upp till läkaren. Han sa att jag skulle komma in på måndag och testa mina B12-värden igen. Det kan vara så att jag behöver injektioner för att ta upp B12 och att det är låga värden av det som orsakar en känsla av depression och trötthet. Han gjorde också lite lättare neurologiska test som visade att jag fortfarande har lite påverkan på hjärnan efter hjärnskakningen. Det reagerar långsammare och orkar helt enkelt inte med riktigt, vilket också kan påverka mitt psykiska mående. Dock bör just den delen vara bättre om några få veckor.
Jag fick även Sertralin utskrivet, en antidepressiv medicin, men jag kommer avvakta med den tills testresultaten gällande B12 är klara. Man kan nämligen må lite sämre till en början av de tabletterna och känns då onödigt att börja med dem om det visar sig vara mitt B12 som spökar.







Nico i sin nya hatt inne hos läkaren. Jag matade honom med banan under tiden då det var mellanmålsdags och han vrålade argt på mig då det var för mycket pratande och för lite matande :) Men han var mest glad med sin älskade lilla kattskallra i handen <3

Efteråt så somnade Nico i bilen medan vi åkte till Göksäter och mötte upp en vän från Göteborg som var där och shoppade. Blev en trevlig fika och hittade även ett StarWars-regnställ till Nico som var så tufft att jag var tvungen att köpa det.

När vi kom hem var Nico trött men ville inte alls sova så det blev att vi busade och läste en djurbok med ljud ungefär tio gånger på raken i stället. Han har faktiskt varit ett riktigt litet charmtroll idag. Dels har han busat genom att väsa som en liten orm åt mig... han älskar när vi leker monster... och dels har han börjat med ett nytt gos. Om jag böjer mig så mitt ansikte kommer vid hans så lutar han sin panna mot min och håller så en lång stund och bara blundar innan han böjer sig fram och ger mig en puss. Älskade unge <3 Han vet hur man virar en mamma runt lillfingret han.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-05-28 21:18:42

Han vet hur man virar en mormor också:)) Han har ju att brås på du var också väldigt gosig när du var i hans ålder:))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela