Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jävla skitkatt

Publicerad 2011-05-10 07:00:18 i Nytt på bebisfronten,

Inte fått sovit mycket i natt. Inte pga Nico utan på grund av skitkatten Norpan som försökt gräva sig igenom dörrar hela natten. Jag kan lova att jag mer än en gång gripits av lusten att bara kasta ut henne genom ytterdörren och aldrig släppa in henne igen.

Nico ville dock upp vid 06 idag. Jag var inte helt lycklig över detta men han är glad i alla fall. Eftersom han skall bort till sin mormor och morfar sedan och sova över där så tänkte jag att jag kan passa på att gosa med honom lite. Just nu ligger han dock och leker med en leksak med spegel på. Han småpratar med sin reflektion i spegeln, pussar på den och försöker gosa med den. Han är lite egenkär min son :)

Han har nu även förstått att man kan åla under vardagsrumsbordet men att man måste ducka ner huvudet för att inte slå i det. Man kan riktigt se hur nöjd han är med denna bedrift. Sedan ålar han runt bordet och stannar till med jämna mellanrum och sträcker upp sin arm över kanten för att se om han kan få tag på något som ligger däruppe. Metodiskt.

Sedan återvänder han antingen till sitt minipiano och spelar en stund eller lägger sig nedanför mig och kräver att få komma upp i soffan. Idag är han skönt nog lite självständig än så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela