Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inte en så modig kille

Publicerad 2011-05-18 16:49:00 i Allmänt,

Nico somnade om i morse och när han vaknade igen och hade ätit frukost såvar han med när jag städade lite. Ålade en halvmeter bakom mig hel tiden. Vågar inte släppa mig ur sikte.

Sedan kom Jessica från mammagruppen med lilla Maja. Var jättetrevligt. Så roligt att se hur olika de är trots att de är lika gamla. Maja hade mycket mer drag i sig och kröp runt i en rasande fart, undersökte allt och kastade saker omkring sig. Supersöt verkligen :) Nico som är lite mer försiktig tyckte dock det var lite läskigt och när hon försökte använda honom som trappa för att komma lite högre uppså var hans gräns nådd och han grät lite och ville hellre sitta hos sin mamma. Så under besöket spenderade han mer tid hos mig i soffan än på golvet med Maja.
När han skulle äta och satt i matstolen tyckte han dock det var kul att klappa Majas huvud när hon stod nedanför, på behörigt avstånd.

I slutet av besöket blev han dock trött och somnade ganska snabbt när jag lade honom i sängen och sedan sov han i en och en halv timme. Han verkade lite förvånad när han vaknade och de hade gått hem men ålade sedan lycklig bort till sina leksaker - nöjd med att ha dem ifred. Osociala lilla plutten..haha. Jag hade dock kul och kanske är det jag som behöver sällskap mer än Nico :)

Nu har vi sett lite på Pippi Långstrump och jag hoppas att Nico kan roa sig själv en liten stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela