Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inga bildbevis

Publicerad 2011-05-06 18:42:59 i Nytt på bebisfronten,

Kan tyvärr inte lägga in en enda bild trots att det tagits en del, eftersom Hampus togmed min datorsladd när han åkte. Han lämnade kvar sin men den är glapp i så man kan ladda telefonen men inte överföra bilder. Så inga bilder får ni förrän på söndag.

Nico har haft en toppen dag och min var därmed inte så dum den heller. Gjorde inte extremt mycket på förmiddagen. Plockade lite, men läste mest. Läser en mycket bra deckare som heter Kvinnan utan egenskaper, kommer berätta mer om den när den är färdigläst.

När Nico ätit lunch så åkte vi till Göksäter och mötte upp min kompis Karin och hennes dotter, som är ungefär i Nicos ålder. Idag var Nico något mer intresserad av socialt umgänge med ett annat barn, men han var ändå mest intresserad av Karin.
Fick köpt honom en body med Mumin och ett par byxor. Ett par velourbyxor av samma färg och modell som man kan köpa på Lindex, men de kostade 50 spänn. Köpte även elementfärg så elementet i hallen nere kan målas vitt istället för den grågrönblåa färg (en slags vattning mögelfärg) det har nu.

Nico sov hela vägen hem och sedan hamnade jag i ett dilemma. Skulle in en snabbis på apoteket och Nico sov som en stock. Skulle jag väcka honom och ta med en sömnig och ledsen Nico in på apoteket eller skulle jag låta honomsova vidare i bilen och hoppas på att han inte vaknade under tiden jag rusade in? Jag chansade faktiskt och lät honom sitta kvar och när jag kom tillbaka sov han fortfarande som en liten gris.

Sedan jag kom hem har jag fixat med tvätt och disk och småstädat lite (neverending story). Nico har ålat med och är relativt nöjd så länge jag inte sitter still för då ska han upp i mitt knä.
Jag la honom för kvällen för en liten stund sedan men än sover han inte utan ligger och tjoar och småsjunger för sig själv i sitt rum. Hoppas dock att trenden håller i sig och att han inte är alltför svår att få att sova sen och att han sover bra i natt. Hade varit skönt att vara utvilad imorgon då jag har planer på att uträtta storverk här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela