Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

I am the slave

Publicerad 2011-05-26 16:51:40 i Allmänt,

Jag hade en föreställning om att jag skulle bli en bestämd mamma med ett väluppfostrat barn... hahaha... jag är en slav och min son ignorerar min vilja totalt.

Tre sekunder kan jag sitta vid min dator innan han ställer sig bredvid och dunkar sin lilla näve i bordet med ett bestämt "Aaaah" som betyder att han vill att jag skall sätta på videon med sjörövarfabbe. Han skall se den om och om igen, hela tiden. Är inte så att jag alltid gör som han vill men får inte mer datortid ändå för då får jag ägna mig åt att stilla hans raseriutbrott och upprepade attacker på datorn.

Min mobil anser han också vara hans egendom och han gråter oftast av ilska om jag använder den. På grund av detta insåg jag idag att han lärt sig ett nytt ord.
Jag: Nu skall mamma använda telefonen
Nico: Nej!!
Jag: Jo, mamma skall ha den nu
Nico: Nej!!
Sedan illvrålade han och hoppade på mig och bet mig i näsan. Han har sin charm den lille killen.

För övrigt tycker han det är mycket roligt att han lärt sig skapa salivbubblor med munnen genom att gapa på ett sätt så att det bildas en slags "vägg" av saliv... om det är begripligt.

Well... jag har fan inte fått gjort nåt alls idag. Inte ens tvättat håret vilket är en katastrof då det kommer ett par och skall kolla på vårt babyskydd sen som de kanske skall köpa. Ja ja det är ju inte mig de skall köpa så skit samma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela