Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Happy

Publicerad 2011-05-13 19:43:29 i Allmänt,

Mitt möte idag gick toppenbra så är mer än nöjd. Ser fram emot att kunna dela med mig av det hela framöver. Men inte än.. hihi.

Mamma passade Nico undertiden så han var så glad så, men fanns för mycket att titta på så han sov i princip inte på hela dagen. Efter mötet blev det McDonalds där Nico fick en sk. McKerstin (hihi) dvs. bitar av hamburgerbröd och saltfria pommes (han fick såklart sin egen mat med och smakade bara på det andra).

Kom hem på sprudlande glatt humör och jag och Hampus fantiserade, drömde och planerade. Nej, man skall kanske inte ta ut glädje i förskott säger folk... men det är väl trevligt att göra det, då kan man vara glad även när det inte finns saker att vara glad för..haha.. och jag har massor att vara glad för i vilket fall som helst så :)

Nico var så trött att han bara grät innan läggdags, men så la vi honom i sängen och då blev han klarvaken. Vi lämnade rummet och efter ett tag då vi hörde hur han stökade runt så gick jag in igen.... och då stod han i sängen!! Han höll sig i sängkanten och var så fruktansvärt lycklig och stolt att han lyste upp hela rummet :) När jag berömde honom (kanske man inte skall göra när han ställer sig när han skall sova egentligen, men men..haha) och rusade fram och gav honom en kram så kramade han massor tillbaka och pussade mig i hela ansiktet. Min mysunge!

Sedan reste han sig några gånger till och var lika glad varje gång över sin prestation. Efter en stund somnade han dock och nu sover han gott.

<3 Idag älskar jag världen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela