Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Gräl

Publicerad 2011-05-05 11:23:51 i Nytt på bebisfronten,

Jag och Nico är ovänner. Han är inte glad på mig,och jag är inte så glad på honom. Det hela handlar om att jag anser att han måste sova nu. Om han inte sover en stund på förmiddagen så sover han inte bra till natten. Nico är av en annan åsikt och har gått igenom hela registret nu för att övertyga mig om att han har rätt.

Först busade han runt och tjoade i sängen. Sedan skrek han illvrål ett bra tag. Nu gråter hanoch ynkar sig. Om ni undrar så plågar jag inte en pigg unge eller så, utan jag kan ju se på honom att han egentligen är trött.
Jag tror btw att jag vinner. Börjar bli tyst därinne nu. Och om ni nu igen tror att jag plågar honom (fan vad ni tror det hela tiden..hehe) så har jag gått in till honom med jämna mellanrum.

Avslutar med en bild från igår morse då Nico blev lite förvånad av kamerablixten.



Förresten, kan bebisar liksom skämta med en? Idag när jag parkerade bilen hemma efter att ha varit och handlat så ser det ut som Nico somnat så jag säger: Nej, inte sova nu... nu är vi ju hemma.
Då har jag ett litet fniss och ser ett litet leende, och inser att han inte alls sover... inte ens blundar riktigt... utan kisar så han smygtittar på mig. Han lurade mig! och var mycket nöjd med detta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela