Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagen idag

Publicerad 2011-05-16 20:46:19 i Allmänt,

Dagen började med att jag och min hyperaktiva son åkte till min mamma och pappa. Vi tittade på ett litet hus som kanske skall köpas. Jättesött.  Mer om det får ni inte veta..haha.
Nico tyckte det var sådär att vara med på husvisning men var ändå på rätt gott humör och somnade mitt i en grimage på väg hem till föräldrarna igen.

Sedan åkte vi hem och Nico sov en stund. Resten av tiden höll han på att göra mig tokig då han skall vara på mig hela tiden och är missnöjd konstant om jag inte hjälper honom att gå.
När Hampus vaknade skulle han passa Nico medan jag gjorde "frukost" till honom, men Nico bröt fullständigt ihop. Skrek efter mig och grät så han knappt kunde andas. Från en dag till en annan har han plöstligt blivit extremmammig med världens separationsångest.

Därefter åkte vi till Stenungsund för att Hampus skulle till doktorn. Tog vääldigt mycket längre tid än väntat. Helt plötsligt insåg jag att Nico skulle ha ätit middag för 1,5 timme sedan och att det var en halvtimme från läggdags för hans del. Så han åt kall mat i väntrummet men var lika nöjd med det. Underligt nog var han på glatt humör hela tiden och i bilen på vägen hem satt han och fnissade och skrattade hela tiden.
Köpte förresten en sådan där vadderad grej för huvudet så han inte skall dunka skallen när han ramlar. Nästan mest för min skull. Jag kan inte låta bli att vara där och ta emot och vaka så utan en sådan kommer jag aldrig ge honom chansen att lära sig själv. Får väl se om man kan få honom att ha den på dock.

På vägen hemköpte vi pizza och medan Hampus hämtade den skulle jag skoja med Nico. I bilen låg sådana där förvaringskorgar med sugkopp, som man kan sätta fast på kaklet i badrum eller kök. Har fått dem av mamma men glömmer ta in dem hela tiden. Lustig som jag är satte jag fast en i pannan till Nicos förtjusning. Smart!! Först fick jag nästan inte loss den och nu har jag ett blåmärke/sugmärke stort som en femkrona mitt i pannan! Hampus skrattar varje gång han tittar på mig.

Nu sover Nico och vi har ätit. Slappning och sovning står på schemat härnäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela