Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ursäkta min frånvaro

Publicerad 2011-03-27 15:40:00 i Allmänt,

Har så mycket att göra att det inte blir lika mycket tid vid datorn som vanligt.

Nico ville upp tidigt men när han somnat efter frukosten så gick jag ner och målade i källaren.

En vägg. En vit vägg. Innan var det en furufärgad vägg.

Har dock fortfarande inte blivit klar i källaren då Nico haft en mindre bra dag humörsmässigt igen. Han vill helst sitta i mitt knä hela tiden och så vill han att Hampus är i samma rum. Allt förutom det får honom att gråta.

Eftersom Nico idag på morgonen plötsligt ålade iväg över golvet och bort till källartrappan så fick Hampus ta tag i grindbyggandet med en gång. Detta blev resultatet - en grind så stabil att det krävs dynamit för att rasera den.


Den skall målas vit sedan, och ännu saknas låsmekanism.

Nu har Hampus åkt för att hälsa på en kompis. Tyckt han var värd det efter sitt snickrande. Jag har en miljard saker att göra... nästan... i alla fall måla, städa, tvätta kläder och en del annat. Nico vägrar dock sova och fortsätter att bara gråta, gnälla, gnöla och skrika... så just nu ligger han i sin säng och lyssnar på en CD med vaggvisor bara för att jag skall få andas några minuter. Han börjar dock tröttna på det så får väl hämta honom om en liten stund. Vette sjutton hur jag skall bära mig åt för att få någonting gjort.


Så här missnöjd är han

Ute snöar det. Hur jävla irriterande är inte det?

Kommentarer

Postat av: Ulrica

Publicerad 2011-03-27 18:33:29

Grinden ser ju jättebra ut!



Dessutom är jag imponerad av ert arbete.

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-03-27 20:27:19

Vad jättefin grinden blev, han é duktig Hampus:) Källarväggen blev ju kanon:) så himla mycket ljusare och så fräscht. Nu är det dessutom mycket lättare att se var Gösta och hans kompisar befinner sig och då kan du ju kanske "råka" fläta till någon av dem med dödlig utgång:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela