Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Man skall inte ropa hej

Publicerad 2011-03-22 07:57:34 i Nytt på bebisfronten,

Jag var nog lite för glad över det där med att Nico sov hela nätter utan att äta. Det höll i sig i några dagar för att natten till igår bytas till en natt med många uppvaknanden och tårar då jag var tvungen att ge honom mat en gång vid 3 om jag skulle få sova alls. I natt var det ännu värre. Han vaknade en gång i timmen ungefär och flera av gångerna var han helt hysteriskt ledsen. Var tvungen att ge honom mat två gånger för att han inte skulle bryta ihop helt.

Magen tycks dock ha kommit igång lite och han hade bajsat nu på morgonen. Kanske tack vare all katrinplommon igår. Kanske den dock som även gett honom knip i magen? Vet inte om jag har något val dock då päron inte räcker för att hålla magen igång. Skall ta och testa laktulos några dagar för att se hur det fungerar i alla fall.

Nico har varit glad till och från under den timme han varit vaken nu. Katterna bråkade och en av dem råkade i yran springa rakt in i Nicos ansikte. Han blev förvånad men tyckte mest det var skoj.

Jag är personligen ett vrak. I vanliga fall brukar jag räkna ner tills Hampus nästa ledigheten då jag vet att jag får avlösning. Den är nu två veckor bort!!! Två veckor! Svårt att hålla modet uppe när man vet att man kanske inte får sova på två veckor.

Jag vill att min bebisplutt skall vara glad och må bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela