Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Man får vara glad åt det lilla

Publicerad 2011-03-05 08:55:27 i Allmänt,

Nico vaknade 7 i morse. Alltid något. Hans humör är dock varierande. Han kan vara glad en stund men sedan blir det gnäll och tårar igen. Helst vill han vara i mitt knä hela tiden.. dock inte stillasittandes såklart. Nej, jag skall hoppa och sjunga med honom, och så vill han gärna få dra mig i håret och äta på det lite.

Glada skratt blev det i alla fall då jag höll honom hårt i famnen ansikte mot ansikte och gungade snabbt fram och tillbaka. Då tjöt han av glädje samtidigt som han nöp mig i kinderna.

Just nu ligger han dock på sin madrass lite och lyfter sin lekställning med tårna samtdigt som han försöker äta upp en liten nalle. Dags för gröt strax med andra ord.

Hade hoppats kunna greja lite i källaren men vet inte om hans humör tillåter någon längre aktivitet därnere. Skall tvätta bort resten av spindelväven i taket dock. När jag sa till Hampus igår att jag inte vågat ta bort allt för det var så äckligt tittade han på mig med en: Hurmesigfårmanlovattvaraochhurkunde jaggiftamigmeddig?-blick och sa: Det är döda spindlar Emma - döda!
Han köpte inte att de är äckliga ändå....

Sedan pratade vi om att jag ville till IKEA för att köpa lite grejer och han såg lite ogillande ut. När jag sa att det är saker vi behöver så sa han att bara det inte kostar för mycket. Jag behöver köpa saker för 2000 spänn. Kan det anses vara för mycket... eller kanske helt lagom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela