Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kommer bli en tung dag

Publicerad 2011-03-09 06:57:19 i Allmänt,

Idag kommer det inte att skrivas så mycket för idag är det farfars begravning. Hampus kommer vara med Nico hos mamma och pappa under själva begravningen så möts vi där efteråt.
För att jag skulle vara någorlunda pigg och orka med dagen så har Hampus tagit hela natten, vilket innebär att han kommer vara väldigt trött för han kommer bara få sova några timmar nu.

Jag var dock uppe en snabbis strax efter två då Hampus var orolig då Nico var så snorig. Var dock inte jättemycket så spolade bara lite med koksaltlösning eller vad det är i de där små tuberna man köper på Apoteket. Inte populärt kan man ju säga. Nu är det dock bättre. Han har en tendens att vara lite snuvig på nätterna.

Just nu är jag bara nervös inför begravningen och har ont i magen. Jag har liksom redan sagt farväl till farfar inombords på mitt eget sätt så det jobbigaste ligger ju att se människor man bryr sig om ledsna. Sedan är det väl att förlusten blir så påtaglig. Jag är annars väldigt bra på att hantera saker genom att lite låtsas som att det jobbiga inte finns, inte har hänt.

Nu skall jag andas lite och försöka få magvärken att stilla sig lite innan jag tar tag i mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela