Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Håll alla tummar och tår

Publicerad 2011-03-19 09:04:03 i Allmänt,

Tänker inte berätta mer om det här, men det finns något jag verkligen vill så alla som läser måste hålla alla tummar och tår för att det blir som jag vill. Lova! Kommer berätta mer om det ifall det verkligen blir så.

Natten gick bra. Runt 21 var Nico ledsen och då fick han faktiskt 60 ml ersättning eftersom han pga magen hade ätit ganska dåligt under dagen. Sedan somnade han om. Ytterligare två gånger i natt har han vaknat och varit lite gnällig men har kunnat somna om utan att få mat. Det svåraste är runt 5 då han hör Hampus gå runt och göra sig i ordning inför jobbet. Han tycker väl att det måste vara morgon när han hör oss vara uppe. Han somnade dock efter lite om och men och sov till 8 :)

Är loppis i Henån idag som jag egentligen vill gå på... men är inget kul att gå ensam och dessutom är jag orolig att det skall vara massor av bilar och svårt att parkera... för parkera är inte det jag är bäst på i världen. Som det känns nu så blir det nog att jag är hemma istället. Tar och försöker röja här inne och går en promenad med vagnen sen istället. Det kommer fler loppisar, folk älskar loppisar här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela