Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Frid

Publicerad 2011-03-21 18:30:50 i Allmänt,

Nico har somnat och underbara snälla mamma har hjälpt mig få ordning här hemma, så nu är det fridfullt och jag kan slappna av. Bara käre maken som saknas så är det komplett :)

Lilleman har dock knappt sovit på hela dagen eftersom vi varit i farten, så därför somnade han nu en timme tidigare än vanligt. Vi var med mamma på Gökis och handlade pyjamaser till plutten och fin en superfin glasskål (en skål av glas alltså, inte en skål att ha glass i) av mamma att ha på bordet.
Nico ville dock inte sova i vagnen medan vi handlade och hann ara sova en kortis i bilen på vägen hem. Väl hemma ville han inte alls. Man la honom i sängen och när man kom in för att titta till honom såg man detta istället för en sovande bebis:



Innan läggdags ville han inte heller äta sin gröt, men vrålade tills han fick ersättning istället när jag väl lagt honom. Ett hysteriskt sorgset Mamamamamamaa. Han fortsatte med detta rop en stund till efteråt av bara farten innan han somnade.

Trots att jag är trött som ett as och har en rygg som känns som den skall gå av så är jag nöjd med dagen. Nico fick ju desstom fina storpojkepyjamaser - det vill säga tvådelade. Han ser såå söt ut i dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela