Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

För att göra en kort historia lång

Publicerad 2011-03-12 21:57:01 i Allmänt,

Det har hänt en gång tidigare, och det var när jag var på konfirmationsläger. Eller koncentrationsläger som jag av misstag råkade säga till Hampus. Lite orättvis felsägning dock för det var inte så hemskt, utan tvärtom ganska trevligt. Lärde till och med känna en kille från Göteborg som jag något år senare hälsade på i hans sommarstuga där han hade fest. Då råkade jag orsaka att hans mulltoa fick stopp och svämmade över... men lyckades klara mig undan skammen genom att hävda att jag inte alls hade varit på toan.

Vad var det då som bara hade hänt den gången tidigare? Jo, att jag missade finalen i Melodifestivalen. På alla, alla år har det bara hänt den gången då dumma prästen hade TV-förbud... men jag lyssnade på hela skiten på radio istället.
Men idag missade jag det igen... eftersom vårt internet krånglar... och för att jag ville mysa med min äskling. Jag älskar schlager, men jag älskar honom mer.

Hade dock varit lite roligare om Hampus inte skulle köpa en ny laptop och bara kan prata om denna, titta på filmklipp om denna och enbart tänker på denna dator. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela