Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det blev en liten tripp

Publicerad 2011-03-28 15:57:30 i Allmänt,

Jag och Nico åkte till Stenungsund idag. Han var mycket cool i sin lilla jacka av tyg som har samma modell som en knutteskinnjacka.

Här ser han dock mer söt än tuff ut :) Idag fick han även använda napphållaren i bilen. Mycket praktiskt.

Vi gick till Lindex där jag typ ville köpa hur mycket som helst men fick besinna mig. Det slutade med en vårjacka av modell jeansjacka, två par strumpor med halkskydd, ett par små tofflor som ser ut som skor, en solhatt i en enligt Hampus ful färg och ett par solglasögon.

Precis som min mamma innan anade så vägrade Nico ha på sig solglasögonen hur soligt det än var. Han bara slet av sig dem på en gång och om jag höll fast dem så vägrade han öppna ögonen utan knep ihop dem hårt och skrek.


Jag försökte ta en bild när han hade solglasögonen på. Detta var så nära jag kunde komma. Han håller dem i handen.

Sedan tog vi en fika på café och Nico åt sin lunch (utan att spilla ett dugg vilket var tur då jag glömt haklapp hemma). Så här nöjd var han efter det:



Sedan var det dags att möta upp Hampus och storhandla. Och nu är vi hemma. Alla är trötta, men en av oss vägrar vila - gissa vem.


På färgan fick Nico en trevlig överraskning då pappa öppnade bildörren och kikade in  :)
Man kan förresten se en av hans små tofflor som ser ut som skor. Perfekta tyckte jag som inte vill lägga dyra pengar på skor till ett barn som inte kan gå.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-03-28 18:11:52

Gullungen:)) Vad söt han är sin lilla jacka och sina små skor:))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela