Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Besök

Publicerad 2011-03-03 20:43:22 i Allmänt,

Var supertrevligt att få besök idag. Presenter fick Nico med, fina strumpor och en dräggelhaklapp (låter ju inte så gulligt när man kallar den för det, men den var skitsöt). Hann med allt som skulle fixas innan också så det var toppen.

Nico fick hälsa på lilla M, men han är inte jätteintresserad av andra bebisar. Större barn är mer spännande.
Han passade dock på att peta lite på henne medan vi vuxna åt pastasallad och pratade.


Bäst att peta lite med foten också...

Han har inte direkt velat dricka ersättning idag heller förrän nu på kvällen. Han åt gröt på morgonen, lasange och grönsakspuré till lunch, grönsaks- och fruktpuré till mellanmål och gröt sen igen. Innan han skulle lägga sig åt han först en flaska välling blandat med ersättning och sedan en flaska ersättning till.

Trots att han sovit ganska lite under dagen så ville han inte somna på kvällen. Från att ha däckat vid 17 innan så har han nu två dagar i rad inte somnat förrän runt 20.30. Hade varit trevligt om han slutade vakna klockan 6 på morgonen dock.

Får se hur natten blir nu. Hampus jobbar nätter fyra dagar nu så det blir jag som har hand om både natt och dag. Hoppas Nico kommer vara lugn så jag har lite energi att göra saker på dagarna med. Hade varit trevligt att få målat klart väggen och flytta dit bokhyllan så jag kan börja måla nästa vägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela