Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos små egenheter

Publicerad 2011-06-09 20:29:41 i Allmänt,

"Är alla bebisar så här?" frågar Hampus ofta, och ibland undrar man ju. Han har så mycket små hyss och egenheter för sig. Som hans högljudda fejkskratt som han tar till när han vill ha lite mer fokus på sig, eller att han låtsas hosta för att han tycker det är skoj. Han har även världens mest underliga ryckningar för sig när han får en tillsägelse. Om man säger åt honom på skarpen (men inte skriker eller så alltså.. utan bara ett bestämt nej) så gör han en extremt överdriven förnärmad min... liksom skakar på huvudet, rycker i kroppen och blinkar kraftigt... nästan som om ett bi eller en fluga surrade kring ansiktet på honom.

Idag vinkade han för första gången. Hampus vinkade godnatt när vi gick för att äta kvällsmat och Nico vinkade tillbaka. Tydligen ansåg han själv att detta var en lustig grej för sedan satt han i matstolen och vinkade för sig själv medan han betraktade sin arm.

Han är förresten jätteduktig när man skall borsta hans (två) tänder. Ser så sött ut :) Han somnade inte helt utan protester men var jättetrött så förhoppningsvis sover han bra i natt.

Hoppas kunna somna jag med. Lite uppe i varv. Mycket tankar, förhoppningar, planer och saker att komma ihåg. Bara att hålla tummarna och hoppas att saker flyter på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela