Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Knyttets fridag

Publicerad 2011-06-12 22:18:36 i Allmänt,

Förstår ni vilken underbar make jag har? Han tyckte jag verkade lite utbränd av att bara gå hemma så han tog Nico idag och jag fick rymma iväg och bara vara människa. Var och shoppade och nu är jag och skall sova över hos min lillebror. Fick lite internetabstinens dock så smög iväg för att skriva ett blogginlägg.

Hade morgonen med lilla söt som var go och glad. Sedan åkte jag till Stenungsund och utökade min garderob. Två linnen, en t-shirt, en tröja och tre par trosor på KappAhl (de hade lite rea) och en tröja, ett par byxor till mig samt ett sommarset och en tunnare huvtröja till Nico på Lindex.
Sedan kollade jag lite på skor men storlekarna tycks ha blivit ännu större och folk tittade lite skumt på mig när jag fick prova 34:or på barnavdelningen. Blidde dock inga skor även om jag suktade lite efter ett par neongröna mockagympadojor. Istället köpte jag en pool till lillen och drog sedan till McDonalds.

Efter det blev det hem till brorsan där vi satt och pratade, kilade och tittade på tomten och hälsade på mamma och pappa en sväng. Senare köpte vi hem mat och gott och la oss på soffan med varsinn bok. Njöt av lugnet, men saknar Nico och Hampus så in i norden. Mina älsklingar <3

Fick det tråkiga beskedet idag att Token inte fick ett nytt hem. Han gjorde ett lite för dåligt första intryck. Får leta vidare. Men annars har det varit en mycket trevlig dag.
Imorgon blir det hem på morgonen och sedan köra Hampus till körskolan. Hoppas hinna med att rensa min garderob också. Ut med det gamla, in med det nya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela