Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ibland... inte så kul

Publicerad 2011-06-07 11:56:05 i Allmänt,

Det är underbart att ha barn, men inte alltid. Ibland är det... mindre kul. Ibland... låt mig vara ärlig... känns det som en mindre mardröm. Det är såklart inte Nicos fel, men just nu är det ansträngande att vara hans mamma. Vet inte om det är tänder eller om han på g att bli sjuk, men han har lite feber och är allmänt gnällig större delen av tiden. Sova finns tydligen inte på kartan, varken dagtid eller på natten. Han somnar när han gråtit så han blivit alldeles utmattad.

Lunchen tyckte han dock var kul, för jag kokade pasta, broccoli och ärtor som han fick pilla med själv. Jag hjälpte dock till att få in det i munnen annars hade det blivit en ytterst knaper måltid. Man drar sig dock hemskt nog för att göra roliga saker med honom nu för han kan inte riktigt hantera när det tar slut. Han kan gråta floder över att han når sista sidan i en bok.

Nu är det dock dags för honom attsova ett slag så nu är det dags att lyssna på en timmes skrik och få lite motion genom att ränna in och ut ur hans rum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela