Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hellu

Publicerad 2011-06-05 10:25:42 i Allmänt,

Idag skulle jag ha sovmorgon men sov inte så bra för Nico hade en mindre positiv morgon med massa tårar och ropande efter mig. Han har de två senaste nätterna också vaknat runt 04 och varit ledsen. Är kanske som med oss, jobbigt att sova i värmen, eller så är det mer tänder på g för han tuggar på sin napp som en liten tok.

När jag kom upp blev det att gå runt med Nico en hel del. Han älskar att gå med sin lilla vagn, men vill att man håller sig bredvid så han kan sträcka sig efter en om det känns läskigt. Han vill även att man håller hans händer och går med honom fast då går han ofta lite i sidled som en liten krabba.

Sin vanliga morgonlur ville han inte ta, men när klockan närmade sig 10 var han jättetrött. Trots det var det mycket, mycket tårar innan han somnade.

Just nu försöker vi hitta ett nytt hem åt underbara Token. Det gör oss så himla ledsna och har varit en del tårar här över detta, men han fungerar inte ihop med de andra katterna och för allas bästa måste han till ett nytt hem. Känns så hårt, speciellt då han är så himla fäst vid Hampus. Så om någon kattälskare läser detta och kan ge en tillgiven goskatt ett lugnt och tryggt, och framför allt permanent, hem så hör av dig. Det är bra om man är mycket hemmaoch har en hel del tid att ge honom för han behöver mycket uppmärksamhet och kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela