Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Gungeligung

Publicerad 2011-06-05 18:56:51 i Allmänt,

Idag har Nico haft en skum dag. Full rulle men mycket gnäll... och absolut totalvägrat sova. Han har haft separationsångesten från helvetet och bara gråtit hejdlöst tills han knappt kunnat andas när vi lämnat honom i sitt rum. Detta har inneburit att han aldrig sov sin eftermiddagslur trots att han var supertrött.

Jag och Hampus har varit sega av värmen. Vi gav oss ut för att promenera men smälte nästan bort så blev en väldigt kort promenad. Nico tjöt till och från i vagnen då han var på väg att somna och när han insåg detta blev han hysterisk.
Vi satte i alla fall upp hans gunga lite tillfälligt. Då vi saknar gungställning eller lämpligt träd så fick den sitta under altanen så länge... Inte världens roligaste utsikt kanske, men Nico tyckte det var superkul. Var svårt att få en bra bild dock då han skulle titta åt alla håll och gärna ner i marken.



När han skulle sova till kvällen var han på bra humör men drabbades av sammanbrott så fort han inåg att det var dags för sängen. Dock inte lika hysteriskt som tidigare på dagen. Han grät högljutt en stund men satt sedan tyst och pysslade med sina nallar i sängen tills han föll ihop och somnade åt fel håll insvept i sin snutte som om han skulle på togaparty. Så han får sova åt fel håll i natt.

Imorgon är det en tur till Marstrand och min "extramormor" och "extramorfar" (mormors syster med man) på schemat, tillsammans med mamma och Nico.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela