Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Gonatt kära vänner

Publicerad 2011-06-21 21:26:39 i Allmänt,

Nu är det strax dax för mig att sova. Nico var fortsatt kinkig hela dagen tills vi åkte till mamma och pappa. Där var han på ganska gott humör. Blev dock lite senare än tänkt så han kom i säng lite mer än en timme senare än vanligt. Trodde att detta skulle medföra att han somnade pang bom, men istället låg han och vred sig ett bra tag. Hoppas hoppas hoppas han sover länge imorgon.

Jag och Hampus har mölat i oss godis och sett filmen Sucker Punch (eller stavas det punsh? whatever). Den var satans snygg gjord, med en inledningsvis förvirrande handling men i slutändan med en känsla av detta var en riktigt cool och bra film.

Har även läst klart boken En liten bok om ondska, som är en "fakta"-bok som diskuterar vad onska egentligen är. Har läst den vid sidan om andra böcker ett bra tag... lite sådär då och då. Intressant men trögläst, och med många upprepningar. Vet inte om direkt kom fram till något heller förutom en avslutande klyscha.

Well well... hopp i säng för min del och imorgon är det BVC som gäller för en lite sen tiomånaderskontroll. På torsdag är det bara hemma som gäller för då kommer paket från DHL någon gång under dagen... och sedan är det midsommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela