Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Trevlig helg

Publicerad 2011-07-10 18:15:36 i Allmänt,

Igår kom Nicos fastrar på besök, Anna från Stockholm och Agneta från Oslo. Vi började med att åka till Antikladan allihopa och kolla på roliga grejer, och på vägen hittade vi en annan loppis som vi också kvistade förbi. För min del blev det en ask i form av en bok, ett litet fat i "silver", en liten svan och två glasljusstakar.

På vägen stannade vi också på ett fik och åt goda mackor, och Nico åt sin middag.



Nico var på strålande humör hela tiden, och när vi kom hem var han uppe en timme extra och busade med fastrarna. Paket blidde det också. Hampus fick en tröja, jag fick produkter från The Body shop och Nico fick en t-shirt och ett linne.

När Nico lagt sig lagade Agneta en supergod middag. Förrätt med mozzarella och tomat, huvudrätt med fläskfilé, potatis, sås och sparris och efterrätt med jordgubbar och sås av vit chocklad och lime. Mums! Sedan bidde det lite vin och öl och vi var vakna till midnatt (vilket inte var så kul när Nico vaknade 5 som vanligt dagen efter och man var bakis).

Idag blev det frukost ihop innan jag körde Anna till bussen. Agneta och Nico följde med men Hampus behövde sova lite till.



Jag och Agneta stannade sedan en stund i Stenungsund, med Nico då, och kollade i affärer och tog en fika med Agnetas syster Emma och hennes son. Emma är Agnetas syster. Hampus är Agnetas bror. Emma är inte Hampus syster. Det ni...hehe.

Nico fick ett par supersöta skor av Agneta i en tidig födelsedagspresent. Jag passade också på att köpa två tröjor, ett par byxor och en kofta till Nico på rean på Lindex.

Sedan var det hem och umgås lite innan Agneta skulle till bussen hon med. När hon åkt hem kom min bror förbi en stund på kaffe, och Nico var överlycklig att så många hälsat på honom. Men han gråter varje gång någon går :)



Nu skall vi ta det väääldigt lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela