Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lång dag

Publicerad 2011-07-03 13:28:45 i Allmänt,

Det är en tråkig dag idag. Händelselös. Skulle vilja åka någonstans men har inte orken. Har småpysslat hemma men egentligen mer läst än pysslat får jag väl erkänna. Fastnade i Neil Strauss bok Varning! Om du inte läser den här boken kommer du aldrig att överleva.

Om man inte vet vem Neil Strauss är så är han en amerikan som är mest känd för raggningsboken Spelet men som också skrivit uppmärksammade biografier tillsammans med Mötley Crüe, Marilyn Manson och Jenna Jameson. Jag har läst dem alla för han är en otrolig skribent som nog hade kunnat skriva om precis vad som helt och det hade fortfarande varit intressant att läsa.

Just denna bok handlar hur han blir besatt av tanken på att civilisationen är på väg att gå under och hur han genom olika kurser försöker rusta sig för detta. Han lär sig överleva i naturen, första hjälpen, att slåss etc etc. I början skrattar man lite åt honom och tänker att han blivit en typisk amerikansk galning, men ju mer man läser deto mer sugen blir man på att packa en överlevnadsväska och lära sig att slakta en get.

En bra bok!

Nico sover nu och jag tänker passa på att andas innan han vaknar och det är dags för hans middag och en tur till affären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela