Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fullt upp

Publicerad 2011-07-28 10:42:35 i Allmänt,

Huvudet är helt fullt av saker som skall komma ihåg att göras. Och ångest över de saker som man vet inte kommer hinnas med. Suck och stön.

Idag har jag i alla fall ringt FK och fixat strulet där (mitt fel), bokat läkartid för uppföljning, bokat om körlektion och bokat in halkbana för Hampus och gjort lite papperarbete. Kvar att göra är att städa kattlåda, hämta paket, posta brev och sätta upp lappar om trädgårdsmarknad och loppis - och betala räkningar såklart.

Så man kan säga att de små sakerna hinns med men att de stora sakerna hela tiden skjuts på. Som att köra en miljon ton skräp till tippen, isolera om under köksutbyggnaden, bygga altanstaket. Ångest.

Måste dessutom se till att åka med massa pantflaskor och panta någon dag och åka till återvinningen med tusen påsar tomglas. Tvätta kläder hade varit bra att komma ihåg att göra också. Hjälpa brorsan med sin CV.

Hur hinner alla andra människor med vad de skall göra? Jag fattar inte det. Jag måste bli rik och anställa en personlig assistent. Ja fan, så måste det bli.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2011-07-30 00:08:32

Jag undrar det samma! Vissa dagar får jag verkligen inte det. Jag kan planera en hel dag att jag t.ex. ska duscha, men det blir iallafall inte gjort och inget annat heller för den delen. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela