Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ett fynd

Publicerad 2011-07-12 06:51:07 i Allmänt,

Igår var jag och Nico med min mamma på torget och kikade runt. Handlade inget speciellt men Nico tycker det är kul att komma ut. Idag blir det dock mestadels att vara hemma tror jag. Röja lite och ta det lugnt. Är trött nåt så in i norden för Nico vaknade flera gånger i natt och ville inte riktigt somna om. Efter 4 i natt fick jag knappt sova något alls.

Nu på morgonen lekte Nico så snällt i vardagsrummet att jag slappnade av lite för mycket med min bok en stund och plötsligt var han på väg mot sovrummet i full fart. Jag gick efter men när jag kom fram hade han redan kört handen i godisskålen och tuggade lyckligt på en chokladöverdragen skumkudde. Till och med efter jag lyckats lirka ut den så skrattade han en lång stund över att ha lyckats göra ett sådant gott fynd.

Nu är sovrumsdörren stängd och Nico använder sin lekställning som en slags hjälpmedel för att gå, så jag skall återgå till min bok en stund. Hoppas att Nico efter sin frukost om en timme vill ta sin morgonlur och då skall jag slumra till jag med. Efter det kan jag möjligtvis komma igång med dagen på allvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela