Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Trött morgon

Publicerad 2011-01-24 09:01:53 i Allmänt,

Även när man får sova på natten så är man trött på morgonen. Har väl några månaders sömn att ta igen antar jag. Nico har haft en ok natt även om han vaknade en del gånger. Han var dock inte så svår att lägga igen. Klockan 7 var han klarvaken dock och har inte velat somna om efter det. Han ligger på golvet och leker nu och småpratar för sig själv med den lilla stillsamma rösten.

I eftermiddag skall vi köra honom till min mamma och pappa som skall ha honom över natten så vi får en natt i lugn och ro då vi kan sova ordentligt. Har lite ångest för det dock. Inte för att han inte skulle ha det bra hos mina föräldrar, för det vet jag att han har, men känns konstigt att inte ha honom nära. Och är rädd att han skall tro att han är övergiven. Dock tror jag inte det så sett. Han har ju varit med dem innan massa gånger och är alltid glad och nöjd och verkar knappt sakna mig och Hampus alls. Hoppas det går bra. Är skönt om man kan få en paus ibland.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-24 10:38:08

låter SKÖNT! klart han inte kommer känna sej övergiven, det kommer bli toppen! passa nu på å sov, ligg inte å kolla på nån star trek eller vad det är, hela natten! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela