Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Plutte

Publicerad 2011-01-11 15:05:52 i Nytt på bebisfronten,

Titta vilken fin bild (en av många fina bilder) min mamma och pappa skickade till mig idag:



Det märks att mamma har en bättre kamera än mig :) Men hur kan man misslyckas när man tar kort på något så sött, visserligen :)

Denna förmiddag har han dock varit allt annat än samarbetsvillig. Han har inte velat sova (sov 30 minuters lurer enbart och då hade det tagit lika lång tid att få honom att somna) och han har inte velat äta ordentligt. Alla ruiner bara flög genom fönstret. Men 13.30 blev han plöstligt supertrött och då kände jag att det var bättre att bryta rutinen och låta honom sova än att han skulle bli övertrött och helt galen, så Hampus la honom i sängen och han sover fortfarande. Tänker att det är lika bra att han sover en rejäl lur och att vi hoppar över den han brukar ta vid 16.

Har fortfarande inte hittat sladden så jag kan överföra bilder från kamera till dator, vilket gör mig helt galen. Har den ju alltid vid datorn så den ligger alltid i vardagsrum eller sovrum, men nu har jag letat och letat och inte hittar jag den för det. Och jag som tog bild när Nico SATT UPP och lekte för första gången. Vi har suttit och stöttat honom förr men aldrig testat att låta honom sitta själv på golvet. Min stora kille :)

Funderar på att ganska snart börja ge honom välling (risbaserad sådan som är skonsammare för magen än den av havre) på kvällen som kvällsmål. Kanske kan de ge en större mättnadskänsla, och lättare att ge honom än denna gröt som han skall kladda överallt :) Köpa haklapp står på att-göra-listan..hehe.

Nu har Hampus en vän här och leker i studion och jag har städat och funderar på att ta det lite lugnt en stund. Vi har eventuella planer på att åka till Torp och Göksäter imorgon och handla hem lite grejer, men beror lite på hur vägarna verkar... Köra kan man ju alltid, men om jag kan hålla en sådan hastighet att jag inte ger infarkter av ilska till andra trafikanter är ju en helt annan fråga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela