Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Officiellt morgon

Publicerad 2011-01-26 09:10:38 i Allmänt,

Nico sov inte så lång stund till innan han ville upp på riktigt. Bara någon timma. Nu ligger han på ett täcke på golvet och leker förnöjt med sina leksaker. Bara den senaste veckan har man kunnat se ganska stor utveckling vad gäller att han nu försöker sträcka sig efter saker för att få tag på dem och försöker förflytta sig och vända sig lite mer. Innan låg han ju mest och vrålade tills dess att man gav honom det han ville ha. Han kan dessutom sysselsätta sig själv mycket längre stunder även om han då och då blir arg och gapar på sina leksaker när de inte gör som han vill :)

Det mesta hamnar i munnen nu med. Igår trodde jag nästan han skulle suga av armen på sin lilla Barbapapa-figur. Finns dock en sak som aldrig hamnar i munnen skumt nog, och det är nappen. Den sätter han aldrig tillbaka själv. Han tar den i handen, tittar på den, vrider och vänder för att sedan kasta iväg den.

Själv sitter jag och tittar på IKEAs hemsida. Ibland blir jag lite besatt av allt jag vill köpa till Nico och får försöka hejda mig och tänka att han kanske inte behöver ett tält och en tunnel innan han ens kan krypa. Dock finns det två saker som jag skulle vilja köpa. förutom matstolen som måste köpas.

Heltäckande haklappar... rädda kläderna från kladd

Nattlampa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela