Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min lilla skrutt

Publicerad 2011-01-02 07:13:39 i Nytt på bebisfronten,

I natt sov Nico förhållandevis bra. Han hade några gånger då man fick gå in för att han tappat nappen och så, och han åt väl kanske 3-4 ggr från det att han lagt sig för natten vid 18 (blev tidigare då han var så trött), men han sov även bra ganska långa stunder så man hann sova lite - och känns ju skönt om det går åt rätt håll.

Känns också som om han är på lite bättre humör nu. Lite gladare och somnar lättare. Han har börjat med en så himla mysig grej det senaste också, vilket är att när man lyfter upp honom och bär honom så lutar han sin kind hårt mot ens egen kind och liksom gosar in sig. Min lilla myspojke.

Är lite seg just nu, men jag tror att så länge jag måste upp innan 8 så kommer jag vara trött oavsett om jag får sova. Så har det ju alltid varit. Brukade ibland kräkas av trötthet när jag skulle till jobbet även om jag hade sovit på natten. Morgontrött in absurdum.

Idag hoppas jag får beta av lite saker på listan och börja så sekteliga med storstorstädning. En storstorstädning är när det även röjs i skåp och garderober :) Måste få ordning nu när det kanske blir finbesök från Augustimammorna (Sofia och Kerstin) på onsdag och Hampus syster med söner kommer i slutet av veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela