Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min husgud Sofia :)

Publicerad 2011-01-14 10:29:59 i Nytt på bebisfronten,

Ibland tror jag Hampus tröttnar på att höra om allt som Sofia gör..hehe. Har vi problem så lyssnas det inte på BVC, det läses inga böcker... jag kollar med mammagruppen och främst då Sofia :). Men så ger det också resultat... Hon är ett litet geni den där Sofia :)

Då jag vägrade sitta med Nico i morse vid 5 så somnade han så småningom om och sov till 08. Sedan var han pigg och glad och åt bra och vi lekte. Nyss blev han trött igen och då följde jag Sofias råd att inte släcka ljuset och låta honom sova på täcket för att markera skillnad mellan dag och natt. Jag bara la honom i sängen och poff så sov han.
Anna Wahlgren my ass... här kör vi Sofia-metoden och den funkar toppen :D

Så idag är det samma grej. Han skall få sitta med ute när jag skottar en stund (om ni undrar om snön inte tar slut snart med tanke på allt mitt skottande så kan jag meddela att jag är klen och skottar lite lite varje dag) och det skall vädras i hans rum. Förhoppningsvis kommer det bara bli bättre nu. Är dock nervös inför vaccineringen på måndag och oroar mig att den skall sabba allt igen.

Tack Sofia för dina superba råd - vad säger du om att skriva en bok tillsammans till alla rådvilla mammor? ;)

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-14 12:31:37

åh nu blir jag aldeles rörd <3

Postat av: Evelina

Publicerad 2011-01-14 12:37:56

Följer oxå sofias blogg och blir oxå fasinerad över hur bra hon lyckas med kerstin med rutiner och allt. min son är har tyvärr kolik så kan inte för tillfället följa hennes råd men senare så kanske de funkar. återstår att se.

Gillar din blogg starkt med, du är duktig på att skriva :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela