Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Frosseri

Publicerad 2011-01-04 17:53:27 i Allmänt,

Tur att man inte är religiös och tror på dödssynder för med mitt frosseri hade jag varit halvvägs till hevetet vid det här laget..hehe.

Underbara Sofia hade med sig en påse godis till mig igår (och hade jag haft minne och hyffs hade jag ju såklart tänkt på att hälla upp den då medan hon var här, men icke...*skäms*) så frossade både igår kväll och idag. Ett tag åt jag det till och med i kombination med chips... Jag är ett sådant svullo... Men sedan åt jag en tonfisksallad och kände mig genast nyttig igen..haha

I godispåsen fanns förresten en slags godis jag inte sett förr. Såg ut som en vit mjölig kula och jag var skeptisk först och tänkte att det kanske var nåt skumt... men det var någon slags underbart god kola eller nåt. Mmmm mums.

Idag tänkte jag även erkänna att jag är förmiddagspensionär i smyg. På förmiddagarna när Hampus sover eller är på jobbet så ser jag på På spåret, Stjärnorna på slottet eller Morden i Midsomer..haha. Tycker även om att lösa korsord och vill gärna lära mig sticka :)

Vill snart börja sy lite mer med.. men måste ha råd att köpa lite tyg och komma på exakt vad jag skall sy... eller tyg är ju inte så dyrt men då jag vill sy enorma kuddar och liknane så kostar det ju att köpa något att stoppa dem med. Skulle bland annat vilja sy en enorm sittpuff/kudde/gossedjur... Ingen som fattar? Men tänk er en jättekudde som är så stor att i alla fall en femåring kan ligga raklång på den klädd i brunt mjukt tyg med ett aphuvud och svans på... get it?
Om jag har råd skall jag inhandla lite pysselsaker... men det har jag ju inte.. så tänkte börja med att nförskaffa en anteckningsbok och roliga färgpennor och börja anteckna allt pyssel som jag planerar att gör sen.. när jag har råd med själva pysslet :)

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-04 18:24:53

hahahaha har du aldrig ätit sk snöbollar förut? jösses på vikken planet är du född :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela