Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Den där eftermiddagsluren...

Publicerad 2011-01-28 20:08:19 i Allmänt,

Ja, vad skall man göra med den? De senaste dagarna har ju Nico totalvägrat att sova någon eftermiddagslur. Han blir trött och grinig en stund men efter att ha vägrat sova tycks han komma in i andra andningen eller något och kan ha ganska gott humör sista delen av kvällen innan han skall sova.

Nu åt han sin gröt runt 18 och busade sedan runt som bara den. Var med i köket en stund, lekte på sitt täcke i vardagsrummet, lekte i sin gåstol, satt och lekte lite i sin matstol och slutligen satt han och busade med oss i soffan en stund. Runt halv åtta blev han plötsligt ledsen och då bar vi in honom i sängen och jag gav honom ersättning. Han klarade knappt av att äta upp den för han somnade nästan under tiden han åt, och när han var klar la han själv sig tillrätta och totalslocknade. Peppar, peppar skall jag väl säga för har ju bara gått en halvtimme än men han tycks sova rofyllt än så länge.

Hampus skall strax (haha.. fan vad jag jinxade det.. nu vaknade Nico till.. men somnade om igen med en gång) åka och jag skall se ett avsnitt av Bones, läsa lite och sedan sova. Så kul är jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela