Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Åh vad roligt detta är

Publicerad 2011-01-05 07:11:19 i Allmänt,

Jag skrev ju inlägget om att man borde presentera sig ganska sent igår så än så länge har ju inte så mycket hunnit hända, men så roligt som jag tyckte det var bara med de kommentarer jag fått hittills så kommer jag ha rena rama julafton om fler skriver :)

Tess, som är mamma till lilla Connor, är en av de som regelbundet kommenterar som hon själv anade :) Frida, som faktiskt bor nära oss, var dock en ny bekantskap så det var jätteroligt :) Det var Frida som tipsade om att ha lampan släckt i sovrummet hos Nico och när jag läste det så kom jag på att jag inte vet om jag berättat om hur det gick riktigt.

Nicos nattlampa står i hans fönster, så när vi bestämde oss för att prova att ha släckt så var man tvungen att ta sig till fönstret och tända om han grät och man ville kolla till honom eftersom det innebär omedelbar klarvakenhet om man tänder taklampan på natten såklart. Detta innebar att vi förde en del väsen och slog oss en del då vi hade en tendens att gå in i precis allt på väg mot lampan i mörkret.

Men då Nico verkade ha något lättare att somna om så fortsatte vi med det ett tag, och en gång försökte vi till och med mata honom i mörkret... ja, vi var väldigt trötta då denna tanke uppstod och i efterhand fattar ju även vi att det inte var världens smartaste drag... vilket slutade med att Nico fick mjölk i ögat och blev ledsen.

Vårt dilemma blev alltså att det helt klart fungerade att ha det mörkare, men att det blev väldigt krångligt för oss. De enkla lösningarna är ju oftast de bästa sägs det och Hampus kom på det självklara. Nicos nattlampa står numer på golvet strax innanför dörren och är tänd hela tiden på natten då ljuset nu blir mycket svagt borde vid hans säng och inte irriterande för honom som innan då lampan stod närmare sängen och i samma höjd som hans huvud ungefär.

Hampus har för övrigt haft natten så jag har sovit ganska bra jag. Nico vaknade nyss och var lite buhu-ig. Bytte hans blöja och tog med honom upp och matade honom. Fem minuter senare släpps en mullrande laddning i blöjan.... alltid lika kul när man precis bytt.

Så kära vänner... moi skall byta bajsig blöja... och ni får fortsätta att presentera er :) Kommer fortsätta att tjata om det heela dagen, men skall sedan låta er vara om ni valt att förbli anonyma... men det tänker ni väl inte.... eller? :)

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2011-01-05 08:11:17

Jag läste det inlägget om eran kamp för att ta er till Nicos säng under total mörker och att det kanske inte funka så bra hehe

Jag har jue för mig att du sa att du var en "ninja" i ett inlägg haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela