Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Upp och ner

Publicerad 2011-02-14 13:04:22 i Allmänt,

Det är så svårt att skriva inlägg efter en sådan här förlust. Det finns inga ord för den saknad man känner men samtidigt går ju livet vidare och massa vardagliga saker sker, och om man delar med sig av det är man rädd att andra skall tro att man inte bryr sig.

Dock innebär ju inte det faktum att jag spenderat förmiddagen med att titta på sista avsnittet av Sherlock med Hampus (och svära över idiotin att man bara gjort tre avsnitt av en så bra serie) att jag tänker mindre på min farfar.

Så jag gör ett aktivt val nu, att inte dela med mig så mycket mer av mitt sorgearbete utan låta er ta del av allt det andra i mitt liv. Det blir lättast så.

Nico har varit superpigg hela morgonen och förmiddagen och busat runt, och varit förbannad på sina trötta föräldrar som inte gör något skoj. Nu somnade han dock och skulle gissa på att han i alla fall sover två timmar. På den tiden skall jag hinna tvätta håret och röja lite för att när Nico vaknar kunna åka till affären och handla hem lite gott så Hampus kan få i alla fall lite trevligt på Alla hjärtans dag, då gårdagens händelser innebar att jag inte fick förberett något alls till honom.

Kommentarer

Postat av: Sofie

Publicerad 2011-02-14 15:15:23

Hej Emma,

Jag kan inte säga att jag förstår vad du går igenom då jag själv aldrig (tack o lov) förlorat nån. Ville bara skriva att jag tänker på dig...

Är en flitig besökare på din blogg o älskar att få läsa om alla framsteg Nico gör! Är själv mamma till en 5 månaders liten kille.

Kram på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela