Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Toodiloo

Publicerad 2011-02-20 18:44:44 i Allmänt,

Min älskade make och jag är olika på vissa områden. Jag är en planerare som noga tänker efter och funderar innan jag tar tag i saker (och det kan dröja det) medan han bara gör. Idag ägnade han förmiddagen åt att elda massa sopor och på eftermiddagen satte han igång och målade hallen i källaren.
Än är det ju inte klart, men åh det kommer bli så bra! En helt annan känsla där nere redan nu.

Jag började rensa ut väggskåpen i mitt hobbyrum. Trots att de är ditsatta innan de förra ägarna satte upp panel och de bara satte upp panel runt skåpen så tar vi bort dem och tar helt enkelt bort panelen från just den väggen. De tar för mycket plats och är fula. Skall ha min expedithylla på den väggen istället.
Nico satt med och tittade och tyckte det hela var mycket spännande tills han blev hungrig och trött och bröt ihop :) Så i med gröt, på med pyjamas och sedan somnade han.


Om någon förresten undrar varför det nu heela tiden är Hipstamatic (eller vad det nu heter) -bilder så är det för att då de har lite sämre kvalitet än vanliga bilder så behöver jag inte förminska dem innan jag lägger in dem i bloggen, vilket är smidigt... så ni får stå ut med detta ibland helt enkelt.

Jag har idag också kikat lite på sommarkurser på distans. Jag är ju en sån som äälskar att plugga och jag saknar att inte ha någon kurs att läsa. Innan har jag ju studerat samtidigt som jag jobbat nästan hela tiden. Så tänkte hitta nån sån där rolig avslappnad kurs att läsa bara för skoj skull. Fanns några skrivarkurser, nån om vampyrlitteratur och lite annat smått och gott som jag funderar på att söka.

Nu skall jag ta och se Melodifestivalen innan jag skall sova, så kommer nog ett inlägg med utvärdering av vad jag tyckte om låtarna sedan också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela