Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Snö.... vi hatar det

Publicerad 2011-02-10 11:09:09 i Nytt på bebisfronten,

Jaha... då skall man se sedan om man kommer ut från parkeringen utan att skotta... och köra till BVC i Stenungsund... i snö... fyyyy.

Natten var ganska bra i alla fall. Nico däckade av igår men hade en period mellan 22 och 24 då han vaknade några gånger och grät riktigt hjärtskärande så man fick trösta. Pumpade dock i honom massa välling blandat med ersättning och sedan sov han till... 06! Då åt han ersättning och somnade om tills strax efter 7.

Då hade Hampus kommit hem och vi låg och myste i sängen alla tre tills Nico började bli trött. Han ville inte riktigt sova men strax efter 8 la vi honom i sin säng där han låg och pratade för sig själv tills han blev tyst (ja, somnade alltså)... och sov till 10.30 ungefär. När jag kollade till honom såg jag att han typ hade haft värsta partajet innan han somnade för spälskyddet var bortdraget och det låg nallar kastade lite överallt.

Nu har han ätit... köpte risgröt med grönsaker i på burk... vilket han såklart knep ihop munnen för.. men blandade i päron och då gick det bra. Låter inte så gott, men funkar tydligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela