Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Reflektioner innan jag somnar

Publicerad 2011-02-16 21:34:08 i Allmänt,

Varför är mitt täcke alltid en stor klump? Hampus täcke blir inte så... Rättar till det hela tiden men ändå korvar det ihop sig i påslakanet och blir helt knöligt i botten med bara tomt tyg ängst upp. Nicos täcke blir likadant. Vet inte vad vi sysslar med när vi sover... förutom att fisa väldigt högt då... det har Hampus informerat mig om :)

Kära maken sitter för övrigt i källaren och skapar fraktaler i ett dataprogram. Någon annans man som gör det på kvällskvisten? Inte det? :) Bara jag som har en söt professor <3

Ni kanske trodde jag hade något mer intressant än så här att dela med mig av.... Då trodde ni fel :)

Eller jooo.. kan ju berätta en sak... en sak som faller under kategorin "Husets förre ägare var ett stolpskott". Saken är den att våra proppar går hela tiden och vi har inte kunnat lista ut varför. Idag kommer Hampus in och säger: "Du vet den där kabeln som ligger ute ihoprullad vid en sten utanför huset? Det går tydligen starkström i den...."
Idioten som bodde här innan har alltså dragit en oskyddad kabel med starkström ut ur huset av någon anledning... som bara ligger där. Med andra ord - har det blivir minsta spricka i den, och det sedan kommit fukt på (ute på vintern ja) och vi tagit i den så hade vi dött. For real. Så nu måste Hampus klura ut vart den leder och kommer ifrån för att kunna koppla bort den.... vilket kan vara lättare sagt än gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela