Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos flirt

Publicerad 2011-02-11 09:51:11 i Nytt på bebisfronten,

Glömde ju berätta om den lilla flickan på BVC igår. När vi sitter i väntrummet kommer en annan mamma in med en liten tjej som kanske är runt ett år. Supersöt börjar hon knata runt där och blir väldigt nyfiken på Nico.

Den lilla flickan försöker snällt nog etablera lite kontakt genom att hämta leksaker och visa för Nico, men han är svårflirtad och stirrar bara på henne med helt blankt ansiktsuttryck.

Efter vi är klara hos läkaren och jag kommer ut och tar på Nico sin jacka kommer dock den lilla flickan fram igen och ställer sig och tittar. Jag sätter mig då på huk med Nico på knät så de skall få hälsa.
"Titta" säger flickan då och petar Nico på näsan... och isen var bruten. Nico skrattade och tyckte att det hela var otroligt lustigt.

Kommentarer

Postat av: UIrica

Publicerad 2011-02-11 14:12:41

Så sött!

Det är så roligt när man märker att de är nyfikna på andra barn. Vi är med i en mammagrupp som träffas ca varannan vecka och nu har vi även börjat på babysim. Där är en av killarna med från mammagruppen och jag är säker på att Jonah känner igen honom för han blir liksom extra glad när han ser honom.

Postat av: Tess

Publicerad 2011-02-11 22:39:32

Connor gillar också att träffa andra bebisar :-) Titta på dem, peta och skratta :-D Verkligen en härlig väldigt basläggande kommunikation de har i början.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela