Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lissen plutt

Publicerad 2011-02-07 21:59:55 i Allmänt,

Jag tror Nico blev lite rädd för regnet i sömnen... fast först fattade jag inte att han sov. Hörde att han började gråta helt hysteriskt och gick in. Att sätta i nappen eller försöka stoppa om funkade inte så lyfte upp honom i famnen. Då fattade jag att han nog faktiskt sov för han hängde som en liten gnällande trasa i min famn och somnade med huvudet mot min axel.

När han var lugn la jag ner honom och skulle ge honom nappen, men nej den skulle han minsann inte alls ha. Han vände på sig och somnade utan napp.

Efter en stund hörde jag hur han började smågråta igen. Tänkte dock att jag dels väcker honom om jag går in om det är så att han gråter i sömnen, samt att jag förstärker hans rädsla om det nu var regnet som var boven (det låter väldigt mycket i hans rum om det regnar kraftigt). Så jag avvaktade och kände mig skithemsk, men efter en stund tystnade han och när jag efter en stund smög in så sov han gott igen.

Det är så svårt att veta var man skall dra gränsen för när man går in och när man inte gör det. Men tror jag fattade rätt beslut denna gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela