Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ledsen bebis

Publicerad 2011-02-28 20:05:38 i Allmänt,

Nico har varit trött och inte riktigt velat äta idag. Kanske han var lite tagen efter igår. Var ju ganska mycket för en sån liten plutt att ta in på en och samma dag.
Han somnade i alla fall lite senare än vanligt idag, efter 18, så har jag tur vaknar han i alla fall inte innan 6 imorgon.

Jobbigt är dock att han börjat rulla över på mage i sömnen och vaknar då och blir väl antagligen rädd och förvirrad för han gråter helt förtvivlat. Har fått stå och lugna honom genom att klappa hans lilla huvud flera gånger under kvällen.

Idag var vi i alla fall på Göksäter en snabbis. Skulle "bara" handla färg så vi kan måla klart i källaren men notan slutade på 1500 :/ Blev färg, lite verktyg Hampus behövde, gångjärn och lite saker till grinden Hampus skall bygga, en matta till badrummet nere då golvet är så satans kallt där och lite allt möjligt annat. Roligast var att de sålde afrikainspirerade prylar för tillfället. Hampus tycker dock inte om aftikanska masker så fick bli två målade träödlor att hänga på väggen och tre roliga rytminstrument som både var vackra som dekoration och som Nico kan ha kul med när han blir lite större.
Sedan hade de Einstein-leksaker från Kärnan. Små set för barn så de kan lära sig bygga små motorer och andra tekniska saker. Frn 8 år, men vi köpte två av seten ändå... för framtiden...haha.

Känns dock som dagen bara rann iväg och inget egentligen blev gjort. Hoppas hinna fixa lite hemma imorgon och fortsätta med källaren men kommer gå bort en hel del tid eftersom jag både skall till läkaren för provtagning imorgon och skall besikta bilen. Hatar verkligen att besikta bilen eftersom jag tycker det är skitläskigt att köra in genom garageportar..hehe.

Nu skall jag strax sova fast det inte är tidigt för känner mig rätt trött jag med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela