Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Knyttet ger plus

Publicerad 2011-02-03 07:58:16 i Allmänt,

Bara för att ha något att göra så här på morgonkvisten tänkte jag dela ut betyg till svenska tv-program som jag ser på när jag har tråkigt på morgonen...

Halv åtta hos mig
Brukar vara sista anhalten när jag sett allt annat jag kan tänka mig att titta på, men fastnar trots detta lätt och måste se fler avsnitt. Det roligaste är dock att fantisera om vad jag själv skulle bjuda på. Borde ha fler vänner att bjuda på middag. Kanske kan man få till en liten middag för några av Augustimammorna i sommar.
Det bästa med programmet är den goda maten. Det sämsta den irriterande kommentatorn som skall vara så käck och lustig hela tiden.
Programmet får två Knytt, vilket innebär godkänt.


Arge snickaren
Absolut ett av mina favoritprogram då det innehåller både husbygge, inredning, parterapi, brutal ärlighet och att man får skratta åt idioter. Allt med andra ord.
Det bästa med programmet är att man kan jämföra paren på tv med sig själv och ens egen man och tänka att man har det jävligt bra. Det sämsta är den töntiga hjälpredan Pontus.
Programmet får fem Knytt, vilket innebär att det är toppenbra.


På Spåret
Också en klar favorit. Bra mycket bättre nu med Luuk och Lindström. Är kul att sitta och gissa själv. Bäst är programledarna tror jag. Inget är egentligen dåligt men det kan bli lite enformigt, och man kan känna sig lite korkad när man inte kan nåt..haha.
Programmet får fyra Knytt, vilket innebär riktigt bra.


Stjärnorna på slottet
Riktig pensionärsvarning, men jag gillar det programmet. Tycker om hur ärliga och öppna de medverkande är och hur de blir så mänskliga när de berättar om sina liv. Beror ju såklart på vilka de medverkande är.
Bäst är alla frågestunderna. Sämst är deras små utflykter och uppdrag som ofta kan kännas lite krystat.
Programmet får tre Knytt, vilket innebär bra.


Landet Runt
Grymt program. Eller om det inte hade varit för den briljant roliga programledaren så hade det bara varit ett program som visar små nyhetsklipp från olika delar av landet, men han gör det så satans kul att jag skrattar ihjäl mig varje gång.
Bäst är såklart programledaren då. Sämst är kanske att alla inslag inte är så kul alla gånger.
Programmet får fyra Knytt.


Sedan finns det ju ett program som är utanför skalan. Som är så bra så att man inte kan ge tillräckligt med knytt, så jag nöjer mig med att säga att det är det bästa programmet som finns. Såklart talar jag om Uppdrag Granskning. Programmet med riktig undersökande journalistik, vilket alla nyhetsprogram borde ha, men tyvärr inte har.

Porgram man saknar är ju Plus med Sverker. Utan honom är det inte detsamma. Ingen kan kasta saker i en soptunna som han.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-02-03 17:29:55

haha va rolig du är. vart är lets dance? kungarna av tylösand? idol? haha ;P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela