Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagens aktiviteter

Publicerad 2011-02-16 19:49:03 i Allmänt,

Ja nu blir det ett sånt där trist inlägg där jag bara rabblar vad jag gjort och skall göra, men det får ni leva med.

Idag har jag och Hampus varit duktiga och storstädat hela huset, inklusive tvättat golven (det gjorde Hampus).  Eftersom vi under städningen passade på att vädra olika rum så stängdes Token ute från studion ett tag vilket innebar att han faktiskt började hänga lite mer i resten av huset, och sedan fortsatte med detta. Lite kul... var ju lite synd om honom att vara ensam i källaren jämt innan även om det var självvalt från hans sida.

Nico har inte velat sova så mycket idag men han ville däremot somna för natten redan innan 18. Trodde att han skulle vilja upp en stund efter nån timma men icke. Inte ens när jag var inne och matade honom och upptäckte att sängen höll på att falla isär, fick ropat på Hampus som fick tända ljuset och skruva i en skruv - inte ens då ville han upp efteråt utan bara fnissade lite och somnade om.

Imorgon är det fullt upp. Skall köra Hampus till optikern, sedan skall vi äta hos mormor och morfar och så skall Hampus ta sin första körlektion. Och på fredag skall vi förhoppningsvis äntligen till Torp. Bara det inte snöar massa mer... orkar inte med att köra med massa snö och skit.

Idag aktiverade jag äntligen min iPhone4... Jag är lite störd. Har nämligen haft den i flera månader men inte fått tummen ur att aktiviera den. Nu har jag suttit och försökt fatta hur allt fungerar också... Men det gör jag ju inte... fattar alltså. Men men, det skall väl gå tillslut.

Kan avsluta med att skriva att jag skäms lite över mig själv. Hampus och hans vän som har ett slags digitalt band ihop har kanske fått en spelning framöver på nån klubb. Han var jätteglad, men var jag en stöttande glad flickvän när han berättade detta? Nej, jag var en bitterfitta som enbart tänkte på att jag vill att han skall vara hemma med oss på sina lediga dagar. Fy för mig. Bad bad wife.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela